Christoffer og jeg har endnu ikke været ude og rejse sammen i år og har derfor brugt meget af tiden med gode venner og familie, leget turister i København, spist masser af store is og været på stranden. Vi håber på at finde en afbudsrejse sidst i august, men det har faktisk været super lækkert at være hjemme, når vejret har været så godt. :)

cafe pixie…Vi har blandt andet været på Pixie og spist lækre burgere. Mums! Vores stamsted på Østerbro.hviids ispindehviids isJeg har været forbi “Hviid’s” på Østerbro med min gode veninde, Marie Louise, og fået lækre, hjemmelavede ispinde, haps! Det kan anbefales.pedro garciaJeg har beundret Marie Louises fine sandaler fra Pedro Garcia.
nyhavnkalles kaffeVæret på kanalrundfart og gået tur i Nyhavn med Christoffer :)tapasSpist tapas på vores tag med gode venner og udsigt over hele Østerbro.strandVæret på stranden med ham den søde, læst bøger og spist vandmelon.pastaretLavet masser af lækre pastaretter.

…Men på lørdag går turen faktisk til Puerto Banus med 9 dejlige veninder. Wehuu! Glæder mig.

Christoffer and I haven’t been out travelling together this Summer yet, but instead we’ve spent our holiday here in Copenhagen with good friends and family, we’ve had good food and big ice creams and played turists in the city. We hope to get a last minute vacation in the end of August, but so far it’s been amazing to spend our holiday in Copenhagen. :) But on Saturday I’m leaving for Puerto Banus with 9 of my good girl friends. Wehuu!