solcremeI løbet af de sidste par år, er jeg gået rigtig meget op i at passe på min hud. Jeg synes virkelig det er vigtigt – både pga. risikoen for hudkræft, men også fordi jeg er begyndt at kunne se en smule pigmentforandringer i mit ansigt… Virkelig ikke særlig fedt! Huden er vores største organ, og man skal virkelig passe på den. Her i Puerto Banus bruger jeg faktor 50 og faktor 30 på hele kroppen og i ansigtet – begge fra La Roche Posay. De er rigtig gode og er udviklet specielt til sensitiv hud. De fedter heller ikke på trods af, at den ene er en olie. Den lille øjencreme med spf25 fra Shiseido er også en  favorit – den svier ikke i øjnene og giver samtidig fugt. Ansigtsvandet ude til højre har jeg efterhånden brugt i et par år – det er faktisk bare en spray med thermalsk kildevand, men den er bare super lækker og afkølende, når man ligger i solen og steger :)

During the last couple of years I haven been taking really good care of my skin. I’m starting to get pigmentation in my face, so I’ve been really careful, when I’m in the sun. Here in Puerto Banus I’m using spf30 and spf50 on my body and face from La Roche Posay. There are developed especially for sensitive skin and I am really fond  of them. Even though one of them is an oil, they don’t seem greasy on the skin. Also I’m using a very good eye cream from Shiseido – it adds lots of moisture to your eye surroundings and also it doesn’t sting in your eyes as normally sunscreen does sometimes. The thermal water  in the right side of the pic is just great and cooling when you’re sunbathing – I’ve been using that for several years now :)