l'oreal true matchOkay, det blev et rimelig langt indlæg, men står I og mangler en ny foundation, så skulle I tage at læse med videre her. :) Faktisk er har jeg ikke været den store tilhænger af foundation før for ca. et år siden, hvor jeg begyndte at bruge det af og til. Jeg tror at jeg har set for mange skrækscenarier med piger der har valgt en forkert farve eller konsistens, hvilket har resulteret i maske-lignende effekt! For mig er det utrolig vigtigt, at der ikke er kanter eller farveforskel. Derfor bruger jeg kun foundations, som er meget lette i konsistensen og som blender naturligt ind i huden. Det er utrolig svært at finde en, som passer 100% til ens hudfarve, men finder man den helt rigtige, bliver man hurtigt afhængig, da det giver en mere eller mindre “perfekt” og ensartet hudtone.

Fordi jeg er så skeptisk omkring foundation generelt, var jeg meget spændt på at teste denne “True Match” fra L’oreal. Det kom faktisk bag på mig, hvor let den er i konsistensen, så det første og vigtigste krav fra min side er opfyldt. :) Desuden efterlader den huden med et mat skær.

Som det lidt ligger i navnet “True Match“, findes den i mange forskellige versioner, så man kan finde en foundation, som passer perfekt til ens hudtone. L’oreal har faktisk udviklet en smart vejledning, som I kan se HER, hvor de guider dig igennem forskellige spørgsmål omkring din øjenfarve, hårfarve, farven på dine blodårer, om du nemt bliver forbrændt og meget mere, som ender ud med et resultat der fortæller dig, hvilken foundation du skal vælge. Jeg tog selv testen og overraskende nok, så passer denne “C2 Rose Vanilla” super til min lyse hudtone. Havde ikke regnet med, at resultatet ville ramme 100% plet, men den passer faktisk virkelig godt :) Så hvis I står og mangler en foundation, kan jeg varmt anbefale denne. Og i øvrigt vil jeg anbefale Jer at holde øje her på bloggen, for der kommer snart en konkurrence, hvor I kan vinde 3 lækre produkter fra L’oreal :) Stay tuned.

(Sponsored by L’oreal)