naturlige krøllerGodmorgen piger! Jeg vil bare lige tjekke ind og sige tusind tak for alle Jeres søde kommentarer i går til indlægget om mine nye covers HER. Det betyder mere end I aner :) Er så glad for, at I kan lide de nye covers! Jeg skal være på arbejde hos Day Birger et Mikkelsen om tyve minutter, så må hellere smutte igen, inden jeg kommer for sent, hvilket jeg desværre er lidt for god til :) Kig med senere hvor jeg ligger en ret omfattende hårguide med både billeder og video på bloggen til ovenstående frisure!

Good morning girls! I just want to say thank you for all your sweet comments on my new covers yesterday! It means a lot to me. I’m really glad that you like them! :) I have to be at work at Day Birger et Mikkelsen in twenty minutes, so I’ll better be going so I won’t be too late, which I’m really good ad, unfortunately! Stop by later where I’ll post a hair tutorial for this hairdo including both photos and a video!