plakaterplakat-desenio

God formiddag, kære piger. Det er blevet den 5. december og dermed tid til at afsløre endnu en låge i julekalenderen. Hvis I trænger til lidt fornyelse på væggene derhjemme, er det bare om at spidse ører. :) Fra i dag d. 5. til 7. december kan I nemlig få 25% rabat hos Desenio med koden “CHRISTINAJUL”. – En webshop fyldt med alverdens fine plakater og billige rammer i mange størrelser. F.eks. har de både plakater med grafisk tryk, med forskellig tekst, fotografier, tryk af kort og byer og plakater velegnet til køkken, soveværelset, osv.

Jeg vil mene, de har lidt for enhver smag. Deres priser er meget budgetvenlige, hvilket giver en god undskyldning for at skifte ”kunsten” på væggene ud lidt oftere og med rabatkoden bliver det jo kun endnu bedre. :) Koden gælder på alt på deres webshop bortset fra de “handpicked/collaboration posters” og rammer. Vi har blandt andet selv netop hængt den fine “pineapple crown” plakat op og jeg kan godt lide, at den tilfører lidt farve til vores meget sort/hvide køkken. Jeg håber, I kan få gavn af koden.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Desenio