markbergSelvom december måned er langt mildere end normalt, så er det virkelig blevet handskevejr! Eller rettere sagt – det har det været i et stykke tid. Det er bare først nu, at jeg er begyndt at finde mine frem. Disse såkaldte “kørehandsker” er af nyere dato og fra Markberg. Jeg elsker at der er lidt vintage vibes over dem – så mangler jeg bare en lækker bil, haha! :) I kan finde dem HER. Nu vil jeg smutte til fødselsdagshygge med boller og lagkage hos Christina. God eftermiddag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

The cold weather here in Denmark gives me an excuse to wear my new “driving” gloves all the time :) They’re from the Danish bag and accessory brand, Markberg, and they’re available HERE. – It’s the same brand as I’ve designed two different bags for. Now I’m going to Christina’s birthday – I’ve been looking forward to that. :) Have a lovely afternoon, girls!