INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Glædelig fredag, venner. Weekenden er lige om hjørnet, juhu… Louis har været hjemme fra vuggestue hele ugen, da han både har haft mellemørebetændelse og mund, hånd og fodsyge (typisk vuggestuevirus) og selvom han er frisk igen får han lige en ekstra dag hjemme. ♥

Vi har ikke så mange planer denne weekend. Det eneste der står på programmet er, at jeg skal ud og spise med to gode veninder i aften og filmhygge på søndag. Der skulle komme super meget regn og jeg har lovet Lily, at vi skal se Frost for første gang. Er der noget hyggeligere end film med dryp på ruderne, puder, tæpper og guf i sofaen? Jeg glæder mig til regnvejr og indendørshygge. Hvad har I af planer denne weekend? :)

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. H&M/HER, 3. Weekday/HER, 4. Monki/HER, 5. Marni/HER, 6. Only/HER