ame-copenhagen@2x
Godmorgen piger. ♡ Marie Louise og jeg er som sagt yderst taknemmelige for, at I har taget så godt i mod Âme Copenhagen. Nu har vi efterhånden været igang i tre måneder og salget er gået ud over alle forventninger. Vi er så glade og stolte og som tak for den varme modtagelse, har vi lavet en rabatkode på 20%, som gælder på hele webshoppen HER til og med mandag d. 7. september. Altså i 48 timer. Koden er “AME20VIP” og indtastes ved checkout.

Det er helt eksklusivt, at vi har lavet denne kode og det kommer ikke til at være noget, der sker hver måned fremover, så det er om at være hurtig, hvis I vil nå at have fat i noget af det, der er tilbage. :) Se hele udvalget HER. Happy shopping.

…………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls. ♡ I’m sorry but this post only concerns my Danish readers, as it’s about a discount code for Âme Copenhagen. As we still only ship within Denmark, it has no concern for you guys living outside Denmark. Hope you understand. We are working on offering International delivery. Have a great day. ;)

modeblog1