kimonoday birger et mikkelsenlace shortssolhatAdlinks: kimono blazer/Day Birger et Mikkelsen HERE, top/Asos HERE, lace shorts/Ebay HERE, sunglasses/Celine HERE, sandals/Birkenstock HERE, hat/local market

Jeg er altid lige en dag bagud med outfits her på ferien, hehe.. Bedre sent end aldrig, ikke? :) I går havde jeg min nye kimono blazer på fra Day, blondeshorts og en casual tank top. Meget afslappet og strand-agtigt! Jeg elsker printet på kimonoen og jeg synes både den kan bruges til hverdag og fest afhængig af stylingen. Kan I have en dejlig aften, allesammen. Jeg vil hoppe i seng. Nat nat og ses i morgen!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m always a day behind with my outfit posts not his vacation, haha.. Better late than never, right? :) Yesterday I was wearing my new kimono blazer from Day, lace shorts and a casual tank top. Very low key and comfy! I love the print on the kimono and I think it’s suitable for both day and night depending on your styling. Have a lovely evening, girls. I gotta go to bed now. See you tomorrow.