shopper
I er flere der har kommenteret på min nye shopper, som jeg har vist før HER. Den er fra Day Birger et Mikkelsen og jeg har netop købt den inden vi rejste til Filippinerne. Elsker farverne og printet og derudover er den super praktisk. Jeg bruger den flittigt til og fra stranden her på ferien :) I kan finde den HER, hvis den skulle have interesse. Kig med senere hvor gårsdagens kluns kommer på bloggen.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A lot of you have commented on my new shopper bag that I’ve showed you before HERE . It’s from Day Birger et Mikkelsen and I just bought it before we went to The Philippines. I love the color and the print and moreover it’s very practical. I bring it to the beach everyday here on our holiday and it’s perfect for the occasion. You can find it HERE if you’re interested. Stop by later where I will post some outfit pics :)