Loreal-paris-magig-cushionmagic-cushion

SPONSORERET AF L’ORÉAL PARIS

Kan I huske, at jeg viste jer nogle ”behind the scenes” billeder fra en skydning med L’Oréal Paris tilbage i december måned? Årsagen til shootet var, at de netop har lanceret den nye Nude Magique Cushion Foundation. Det er en form for flydende foundation, som duppes på huden med en fin lille pude der medfølger.

Jeg fik selv et eksemplar med hjem og har brugt den flittigt lige siden. Den er super let i konsistensen og er meget nem at påføre. Jeg bruger blot et enkelt lag til hverdag, men hvis jeg skal ud, lader jeg det lige tørre i et par minutter, før jeg påfører endnu et tyndt lag. Derved kan man bygge sin foundation op, som man ønsker. Man får et friskt, jævnt og meget naturligt resultat ud af det – ligesom jeg bedst kan lide det. :)

Jeg har glædet mig til at dele resultatet af shootet i Stockholm med jer, som faktisk består af hele fem små videoer. Nedenfor er den første i rækken, hvor I forhåbentlig kan fornemme, hvordan produktet virker og hvordan det påføres. Jeg håber, I kan lide videoen. :) Jeg synes selv, den blev ret fin og humoristisk.

[youtube width=”750″ height=”440″]https://youtu.be/PXZaF6IuoqI[/youtube]