hjerterSandaler fra Uzurii cannes havnepromenadeDenne udsigt kunne jeg godt vænne mig til :)
berriesbeach dressStrandkjole købt på det lokale marked.poolretaurant cannesHyggelig lille restaurant i bjergene som tappede vand i kander og kølede rosévin i springvandet.grapefrugtcannes byfrokostLunch time :)udsigtUdsigten fra huset. :) artiskokcitronHer er lidt stemningsbilleder fra Cannes skudt med min telefon. Det er ikke sidste gang, at jeg besøger den by! Der er virkelig hyggeligt, gode butikker, lækker mad og skøn strand. Hvad mere kan man ønske sig? Haha… Jeg kan varmt anbefale et smut dertil, hvis man både vil have storby og daseferie på samme tid. Der er nemlig også en helt fantastisk strand i Cannes.

Når I læser dette, er jeg faktisk på vej til Sverige med min mor og Christoffer. Vi har lejet et hus i Båstad i de næste tre dage. :) Tip og tricks er modtages med kyshånd, hvis I selv har været der. <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few pics form Cannes shot with my phone. I fell in love with the city and it surely isn’t the last time I’m going there! If you haven’t been there yet, I can highly recommend it as it’s the perfect city for both beaching and shopping. Right now I’m actually on my way to Sweden with my mom and Christoffer. Talk to you soon <3