interior inspiration

Efter Christoffer og jeg tog beslutningen om at flytte, er jeg gået i totalt bolig-mode! Det kan godt være, at det først er til januar, men man har vel lov at gå og glæde sig, haha… Vi kommer til at få 3 værelser + et stort spisekøkken at skulle indrette og jeg kan næsten ikke vente! Det er lidt noget andet end at rykke rundt på tingene på vores nuværende 57kvm – selvom det nu også har sin charme at bo småt. Her er lidt af de billeder jeg har gemt som inspiration til den nye lejlighed.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

After Christoffer and I decided to buy my sister’s apartment, I’ve been surfing for interior inspiration day in and day out. Haha… It has 3 bedrooms and a large kitchen with room for a dining table as well. – I can’t wait to decorate it! Here are some of the pictures I have saved as inspiration for the new apartment. 

Photo credit: Pinterest