julekalender

Hvor har det været dejligt, at I viste så stor interesse for Mette Maries og min julekalender igen i år. :) Det var virkelig skønt at se, at I var så engagerede og havde lyst til at deltage i de forskellige konkurrencer og kunne bruge rabatkoderne. Det var også temmelig gode præmier, hvis vi selv må sige det… ;) Nu kan jeg vist heller ikke trække den længere, da det er blevet tid til at kåre vinderne… Jeg har sendt jer alle en mail eller besked på Instagram, så vi kan få aftalt, hvor de lækre sager skal sendes hen. De heldige damer er:

“Sprocket” printer fra HP: @fie.eng & @line_olesen
“Papaya Pleasure” behandling hos Arndal Spa: @miss_jadwiga
– 12 bokse fra Goodiebox: Goodiebox har selv udtrukket og kontaktet vinderen
– Serum fra Aphro Celina: Lone Skov
– Smykker fra Pilgrim: @malanvitalis
– Produkter fra La Mer: @rikkelyskjaerrudbaek
– Gavekort til Organis Basics: Organic Basics har selv udtrukket og kontaktet de to vindere