nem-hårguide
Apropos pæne håropsætninger… Det er blevet tid til at dele ugens frisure. Jeg havde faktisk planlagt at lave en fin frisure i aften, da jeg havde en aftale med Nicoline og Pernille om at tage i byen, men planerne er ændret og nu står den på movienight med hjemmelavede burgere og bland-selv-slik. Mums! Det var ikke mit forslag, men det er faktisk, lige hvad jeg har lyst til. Så er man altså blevet gammel, når cocktails og stilletter glædeligt bliver skiftet ud med hyggebukser og guf en fredag aften, haha!

Frisuren jeg har lavet ovenfor, er faktisk med samme udgangspunkt, som denne rodede knold. Man laver simpelthen to “topsy tails” oven i hinanden, fletter den nederste del og afslutter med en elastik, lægger den henover “knolden” og sætter den fast med hårnåle. Det bedste ved det hele er, at den ser rimelig kompliceret ud, men tager ikke mere end fem minutter at lave. Jeg håber, I kan bruge den til inspiration. Find flere nemme håropsætninger HERHERHER og HER.

blog, københavn, high-street

Speaking of neat updos… It’s time to share the week’s hairstyle. I had actually planned to make a nice hairstyle tonight, as NicolinePernille and I had planned to go out partying, but plans changed and now we are going to watch movies all night, eat homemade burgers and lots of candy. Yum! It was not my suggestion, but it is actually just what I want to do. You can really tell that you have gotten older, when cocktails and stilettos are replaced with cozy pants and candy a Friday night, haha!

The hair style I have made is actually made with the same technique as this messy bun. You simply make two “topsy tails” on top of each other, braid the lower part, put it over the “bun” and secure it with bobby pins. The best part is that it looks pretty complicated, but takes no more than five minutes to make. I hope you can use it for inspiration. Find more easy hairstyles HEREHEREHERE and HERE.

fletning