camelfrakke@2xcamelcoat@2xchanelboy@2xfashion@2x

Adlinks: coat/Asos (similar HERE & HERE), T-shirt/Zara HERE, jeans/Pepe Jeans (similar HERE), boots/Mentor HERE, bag/Chanel, sunnies/Stella McCarntey (similar HERE), watch/Michael Kors HERE

Når jeg ikke kan finde ud af, hvad jeg skal iføre mig om morgenen, ender jeg ofte i et outfitt i stil med dette, som er klassisk og “sikkert” i neutrale farver. Desuden kan man nærmest sætte alt til et par jeans og en hvid T-shirt. Har I et outfit I altid ender i, når I har tøjkrise om morgenen?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

When I don’t know what to put on in the morning, I always end up in an outfit similar to this one. It’s classical and “safe” in neutral colors. What kind of outfit do you guys end up in, when you have a clothing crisis in the morning? :)