I torsdags var jeg til et hyggeligt event hos Syoss. Syoss laver alverdens forskellige hårprodukter og derudover laver de også hårfarver til hjemmebrug. Jeg har altid været ret skeptisk hvad angår hjemmefarve og i det hele taget hårfarvning. Men jeg må indrømme at disse farver var super lækre i modellernes hår og jeg fik helt lyst til at springe ud i det. Udover præsentationen af Syoss var der lækker tapas, drinks og sangerinden Clara Sofie optrådte live.
Thursday I went to a Syoss event. Syoss is doing all kinds of hair products and in addition they make hair dyes for home use. I’ve always been rather skeptical regarding colouring me hair, but I must admit that these colors were super nice in the models hair and somehow I really felt like trying it out. Besides the presentation of Syoss there were served delicious tapas, drinks and the singer Clara Sofie appeared alive.