instagram
{Follow me on Instagram HERE}

Som den opmærksomme læser ved, kører jeg i øjeblikket en challenge, “90postsin30days“, som I kan læse mere om HER. Indtil videre er det da gået meget godt, synes I ikke? ;) Haha… Jeg gør mig ihvertfald umage og sætter stor pris på, at I er så aktive i kommentarfeltet i disse dage. Det gør det altså en del sjovere at blogge! Hvis I vil have hele baduljen med, kan I desuden følge med på Instagram HER. ;) Kan I have en rigtig dejlig aften. Jeg vil smutte ud og hjælpe Christoffer med at sætte et køkkenskab op… Det trækker altså tænder ud det her renoveringsprojekt! Jeg glæder mig til, at vi snart er færdige.

linje-prikket@2xAs many of you might know I currently run the challenge, “90postsin30days” which you can read more about HERE. So far it’s going allright, don’t you think? ;) Haha… At any rate, I try to do my best and I really appreciate all your feedback these days. It makes it so much more fun blogging! If you want the whole thing, you can also follow me on Instagram HERE. Have a great evening, girls! 

modeblog