tommy-hilfiger-copenhagen@2xshearling-jacket@2xtommyhilfiger@2xpangekager@2xlyserød-frakke@2xheliumballon@2x– Breakfast at Tommy Hilfiger. Day one of Copenhagen Fashion Week –

I går blev modeugen skudt igang og dagen startede med morgenmad hos Tommy Hilfiger på papirøen. Jeg havde hevet Christoffer med under armen – han er nemlig ikke kun god at holde i hånd med, men også super god bag et kamera, som I nok har lagt mærke til gennem årene, hehe.. Vi mødtes med søde Cathrine, som var iført det sejeste blomstrede sæt fra H&M! :)

…………………

Copenhagen Fashion Week began yesterday and I started the day with a breakfast at Tommy Hilfiger. Christoffer went with me – he is not only good to hold hands with, but he is also great behind a camera. We met up with Cathrine who was wearing the coolest floral set from H&M! :)

mads-nørgaard@2xmodeshow@2xfotografer@2xmads-nørgaard-show-@2x– Mads Nørgaard fashion show –

Derefter tog jeg til et møde, som varede stort set hele eftermiddagen. – Et møde omkring et projekt, som jeg glæder mig til snart at kunne dele med jer. :) Efterfølgende tog jeg til show hos Mads Nørgaard. Det var svært at fange nogle gode billeder, da modeller nærmest løb ned af catwalken, haha… Det var et ret cool og anderledes show stærkt inspireret af 80’erne og 90’erne. Pangfarver, forvasket denim, jakkesæt og de obligatoriske striber kendetegnede kollektionen.

…………………………..

Afterwards, I went to a meeting all afternoon. – A meeting about a project that I am looking forward to soon be able to share with you. :) Afterwards I went a show at Mads Nørgaard. It was hard to catch some good pictures, as the models almost ran down the catwalk, haha… The collection was a pretty cool and strongly inspired by the 80s and 90s. Bright colors, washed denim, suits and stripes characterized the collection.

copenhagen-fashoin-week@2xstasia-kjole@2xstasia-aftenkjole@2x– Beautiful gowns by Stasia –

Jeg afsluttede dagen med show hos Stasia på D’angleterre. Jeg fald helt i svimer over alle de smukke blondekjoler med perler og sten i lange baner. Så pænt! Kjolerne passede perfekt til den smukke “palmehave” på D’angleterre. Jeg følte næsten, at jeg var en flue på væggen på første klasse i Titanic. Efterfølgende skulle jeg havde været til reception, men da vi er bagud med pakningen og lejligheden flyder med ting og sager, måtte jeg tage hjem, så vi kan blive klar til flytningen i morgen. I dag er der 3 shows på programmet. Jeg skal nok tage en masse billeder. :) God dag, piger!

………………….

My day ended with a fantastic show at D’Angleterre where Stasia showed off her amazing collection. I was blown away by all the beautiful lace dresses with pearls and stones. The location complimented the dresses perfectly and I almost felt I was part of an exclusive dinner party at Titanic. Today, I have 3 shows in my program. Promise to take a lot of pictures. :) Have a lovely day, girls.

modeblog1