hvidt-køkken@2x– Staying at my sister’s place at the moment –

Mit liv er virkelig kaos i disse dage og jeg bor pt i en kuffert hos min søster! Vi fik slebet trægulve, før vi flyttede ind i lejligheden, men det var simpelthen blevet lavet så grimt, så vi var nødt til at få lavet det om. Det var så groft i strukturen, at sokkerne hang fast i gulvet. Så derfor har vi proppet ALT, hvad vi ejer ind i køkkenet, hvor der er flisegulv #megakaos. I går og i dag skulle gulvfirmaet så lave gulvet om, men tror I så ikke, at det er blevet lige så groft som sidst? Jeg er ved at gå amok! Så nu skal de lave det om for tredje gang og vi er nødt til at bo hos min søster helt til onsdag i næste uge, som i øvrigt også er ved at få renoveret lejlighed – dog er den lidt mindre kaotisk end vores egen. Se lige et pænt køkken, hun har fået. Glæder mig til vores lejlighed en dag ser nogenlunde ryddelig ud. Indtil da prøver jeg at holde hovedet koldt.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

My life is one big chaos these days and I currently live in a suitcase at my sister’s place! We had our floor sanded, before we moved into our apartment, but it was made so badly, that they had to redo it. So therefore we stuffed EVERYTHING we own into the kitchen and yesterday the craftsmen came to fix it, but it didn’t help a bit. So now they have to redo it one more time, so we have to live at my sister’s place until Wednesday. It’s driving me crazy that it takes so much time! Look at my sister’s lovely new kitchen. I’m looking forward to our apartment one day will look as tidy and nice. Until then, I try to keep a cool head.

modeblog1