fødselsdagspyntfødselsdag-på-baliubud-breakfastlyserøde-ballonerfødselsdagslysmorgenmad-baliubud-hotel

Min søde mor fylder 60 år i dag, så vi overraskede hende i morges med morgenbord på hotellet. Det er faktisk fordi hun fylder rundt, at hun har inviteret Christoffer og jeg på ferie – i stedet for at holde en stor fest. Derfor skulle hun også fejres med manér, hvorfor vi havde pyntet op med flag, balloner, fødselsdagslys og gaver, som vi havde taget med fra Danmark. Hun blev meget overrasket og en lille smule rørt. Så sødt. :) Jeg er meget tæt med min mor og det er jeg meget taknemmelig for. Hun er virkelig mit et og alt og jeg har sådan glædet mig til at fejre hende her på Bali. I aften skal vi ud og spise på en af Ubuds hyggelige restauranter, som skulle minde lidt om Geranium med noget ala 10-12 retter. :) Det bliver spændende at prøve. God eftermiddag til jer alle.

blog, københavn, high-streetThe reason why we’re in Bali is, that my dear mom is turning 60 years old today, so instead of throwing a big party, she invited Christoffer and I on vacation. Today is her birthday, so we surprised her this morning at the hotel with flags, balloons and birthday candles which we had brought with us from Denmark. She got SO happy and a little touched. So sweet. :) I feel very lucky that I’m close with my mom. She’s my everything and I have really been looking forward to celebrate her here in Bali. Tonight we’re going out for dinner at a cosy restaurant in Ubud. Hope you’ll have a lovely afternoon.