For en måneds tid siden var jeg til en videoskydning med Eau Thermale Avène nede i Nordhavn. Jeg har nemlig fået æren af at være deres ambassadør for tredje år i træk. Et ambassadørskab som jeg er meget glad for og stolt over, da deres produkter har været fast inventar i mit badeværelsesskab og taske, siden jeg gik i gymnasiet. Jeg elsker deres produkter og hvad de står for.

Anledningen til videoskydningen var, at Avène fylder 30 år her i 2020. I stedet for at sætte fokus på deres egen rejse, har de brugt dette jubilæum til at hylde deres forbrugere og give dem mulighed for at fortælle deres historie og syn på livet omkring de 30. Jeg synes, at det er sådan en hyggelig idé og videoen er blevet super fin – I kan se den nederst i indlægget.

I virkeligheden bruges alder ofte som en målestok for, om vi er, hvor vi gerne vil være eller havde forventet at være… Jeg er så taknemmelig for, hvor jeg er landet, for min familie og vores gode helbred. Det gør nok også, at jeg hviler mere i min alder. Jeg var meget usikker og genert som yngre, men det synes jeg, at jeg er kommet over. Det er, hvad alderen for mig har bragt med sig – selvtillid. Min mor har altid sagt, at hendes liv kun er blevet dejligere i takt med, at hun er blevet ældre og det må jeg give hende ret i.

Samtidig er der for mig opstået nye udfordringer, efter jeg er blevet 30 og har fået små børn. Hvor vil vi bosætte os, hvor skal børnene vokse op og hvad vil vi gerne nå, inden de skal i skole, hvor vi bliver mere “bundede”? Hvor vil jeg gerne hen med min virksomhed? Vil jeg blogge til jeg er 65 år eller starte noget op ved siden af? Hvor ser jeg mig selv om 10 år? Nogle af spørgsmålene stillede jeg også mig selv for 10 år siden, men det er med helt nye briller på, efter jeg er blevet ældre og blevet mor. Det er en ny form for usikkerhed, men en usikkerhed med selvsikkerhed i bagagen og jeg glæder mig til at se, hvor vejen fører hen. Hvordan har I det med at blive ældre?