70'er-trend@2xAdlinks: dress/Warehouse HERE, necklace/Dogeared HERE, sunglasses/Quai HERE, shoes/Zara HERE, scarf/Day Birger et Mikkelsen HERE, bracelet/Dogeared HERE, bag/Tila March HERE

Havde det blæst en anelse mindre og været 10 grader varmere, så havde jeg gerne iført mig ovenstående outfit i dag. 70’er tendensen har så småt sneget sig ind på mig. Jeg overvejer også stadig de flared jeans, som jeg bloggede om HER. :) Er det nogle af 70’er tendenserne I har taget til jer? God aften, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

I wouldn’t have mind wearing this outfit today, if the weather had been a bit warmer. I’m really starting to like the 70’s vibes. :) I’m also still considering to go for the flared jeans which I talked about HERE. Have a lovely evening, girls!

modeblog1