[youtube width=”680″ height=”520″]https://youtu.be/F2AMgzsIN9c[/youtube]

– The waterfall braid – 

I er flere der har skrevet og spurgt, om jeg ikke kunne komme med input til nogle festlige frisurer, da gallafesterne er lige rundt om hjørnet. Jeg har postet guiden her før, men siden da er der kommet mange nye læsere til, så jeg tillader mig at poste den igen. :) Håber I kan bruge den. Se nogle af mine tidligere hårguides HERHER og HER. God dag, allesammen!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have got several comments from you guys asking, if I could provide input for festive hairstyles, as the proms are just around the corner. I have posted this tutorial before, but since I have got many new readers since then, I hope it’s okay that I post it again. :) Hope you can use it. Watch some of my previous hair tutorials HEREHERE and HERE. Have a great day, everyone!

waterfall-braidwaterfall-braid-hår-frisure-fletning