bemz-sofa-cover@2xsofacover@2x

Flere af jer gættede på, at det var materiale nr. 1, vi havde valgt til vores nye sofabetræk. Det var et godt gæt, for vi var meget tæt på at gå efter den lyse farve, men efter at have haft en hvid sofa i en måneds tid, fandt vi ud af, hvor besværligt det var med et lyst materiale…. – Specielt når man er glad for chokolade. ;) Så derfor blev det til dette cool hørbetræk i “medium grey” fra Bemz Design, vi endte med at vælge.

Jeg er vild med det lidt casual og “krøllede” udtryk det har, som giver kant til vores ellers meget lyse stue. Vi har faktisk overvejet at fjerne baghynderne i sofaen og så bare fylde den op med puder i samme materiale og farve. – Det kunne også se lidt fint ud. :) Jeg synes det er fedt, at man med et nyt betræk kan ændre looket totalt på en sofa. Hvad synes I om det? ;) Se vores “gamle” sofa HER.

(Indlægget er udgivet i samarbejde med Bemz Design og det er udelukkende mine egne holdninger. Jeg har selv kontaktet Bemz Design for at skrive om deres produkter, da jeg virkelig synes, det er et super koncept, som jeg gerne ville dele med jer.)
line@2x

 

Several of you guessed that we had chosen fabric number 1 for our new sofa cover. It was a good guess, because we were really considering that color, but we came to the conclusion, that it was too difficult to own a bright sofa… – Especially when you love chocolate like I do. ;) So we went a linen cover in “medium grey” from Bemz Design.

I love the casual look of it, which gives some edge to our very white living room. We are actually considering to remove the back cushions in the couch and then just fill it up with smaller pillows in the same material. I think that would look really nice as well. I really like that you can give your old sofa a total new expression, just by changing the cover. What do you think of it? See our “old” couch HERE

(This post is published in collaboration with Bemz Design and this is entirely my own opinions. I have contacted Bemz Design myself to write about their products, because I really think it’s a super cool concept that I would like to share with you.)
modeblog1