vitrineskabskab-linebjerg

Flere af jer har spurgt ind til, hvad vi fik af bryllupsgaver… Vi fik virkelig mange dejlige gaver og ikke mindst søde hilsner – folk havde været enormt kreative. En af tingene var dette smukke væghængte vitrineskab. Vi fik det af alle mine dejlige gymnasieveninder og kærester – virkelig en fantastisk gave, da vi havde ønsket os det i en evighed. Det er temmelig pebret, så vi havde længe ledt efter alternativer, men det er nærmest umuligt at finde væghængte vitrineskabe i denne størrelse… Så det var en virkelig dejlig overraskelse at få i bryllupsgave. Nu hænger det fint og pynter i vores køkken og giver lidt kontrast til de hvide vægge og fliser. : ) Det er i øvrigt fra det danske mærke, Lindebjerg Design.

linje-prikket@2x.jpg
Several of you have asked if could show some of our wedding gifts… We got so many lovely gifts and greetings – all guests had been very creative. One of the things was this beautiful wall-mounted cabinet. We got it from all of my lovely high school girlfriends and their boyfriends – such a wonderful gift as we had been wanting it like forever. It’s pretty pricey, so we had searched for alternatives, but it is almost impossible to find wall-mounted cabinets of this size… So it was a really nice surprise. Now it’s hanging in the kitchen – I really like the contrast it adds to the white walls and tiles. It is from the Danish brand, Lindebjerg Design.