new-yore
GOING TO NEW YORK

En af grundene til at vi endnu ikke har booket en bryllupsrejse er, at Christoffer skal til New York med sit arbejde på onsdag. Jeg har plaget om at komme med i evigheder! Flere brikker i et større puslespil skulle dog først falde på plads, men nu er det endelig blevet en realitet! Juhu… Jeg har derfor booket en flybillet til “The Big Apple” her til eftermiddag! Christoffer har program på hele dagen, så jeg kommer til at opleve byen på egen hånd og det glæder jeg mig faktisk lidt til. ;) Misforstå mig ikke – jeg foretrækker klart selskab, men man oplever en by på en anden måde, når man er alene og det bliver faktisk lidt hyggeligt.

Jeg har kun været der en enkelt gang før for tre år siden, hvor jeg ikke nåede at se ret meget. Derfor, kære læsere, vil jeg høre, om I kan komme med nogle gode tips og tricks til, hvad man skal se, hvor man skal spise og ikke mindst hvor de fede butikker ligger. ;) Det vil blive modtaget med kyshånd, da jeg absolut ingen planer har endnu. Vi skal bo på Manhattan lige midt mellem Central Park og Times Square og skal være der i fire dage. Uh, jeg kan slet ikke vente! Jeg glæder mig til at tage jer med på sidelinjen. ;)

blog, københavn, high-streetOne of the reasons we have not yet booked a honeymoon is that Christoffer is going to New York on a business trip on Wednesday. I have asked to come with hime for a long time and now it has finally become a reality! Yaay… Therefore I booked a flight ticket to “The Big Apple” this afternoon! Christoffer has a tight schedule, so I’m going to explore the city by myself. I have only been there one time before. Therefore, I would love if you can provide me with some tips and tricks on what to see, where to eat and where to shop! We are going to stay at a hotel located in the heart of Manhattan. Uh, I can not wait!