skappelgenseren

Juhu… Så blev min mor færdig med drømmesweateren, som jeg viste et smugkig af HER! ;) Jeg elsker den allerede og ved, at vi bliver rigtig gode venner hele vinteren igennem. Flere af jer har spurgt om opskriften og jeg har nu fået lokket den ud af min mor. Vi fandt den hos Line Langmo og min mor har efterfølgende justeret lidt i pasformen.

linje-prikket@2xWehuu… My mom just finished my dream sweater, which I showed you a glimpse of HERE. I’m totally in love with it and I know for sure, that we will become very good friends. I really like the oversized fit and the color combination. My mom is currently learning me how to knit. When I become better at it, I’m planning to make this sweater in a warm light brown or a dusty rose color as well. What do you think of it? :) 

free-knitting-pattern

Man skal bruge seks nøgler i offwhite og et nøgle af følgende farver: sennepsgul, lyseblå, grå og bordeaux + evt. et nøgle guld garn til at blande i den øverste grå stribe. Det offwhite og grå strikkes i garnet “Dale Påfugl”, “Suri Alpakka”, “Silk Mohair” eller andet mindre kostbart langhåret mohair-agtigt garn og de resterende nøgler strikkes i samme typer garn eller “Mini Alpakka”.

skappel-genserenskappel-sweaterenstrikkeopskrift-gratis@2xsweater-strikkeopskrift
Jeg er vild med både det oversize fit og farvekombination, som jeg synes passer rigtig godt til denim. Min mor er i øjeblikket ved at lære mig at strikke. Når jeg bliver bedre til det, har jeg tænkt mig at prøve at lave sweateren her i en varm lysebrun- eller gammelrosa farve. Hvad synes I om den? :) Og strikker I selv?