how-to-weed-out-your-closet
Vinterkulden har meldt sin ankomst og det er måske ved at være på tide, at få ryddet op og ryddet ud i sommergarderoben. Noget tøj skal på loftet, mens andet har brug for nye ejere, da det har ligget og samlet støv hele sommeren. Jeg håber, I kan lade jer inspirere af min lille sjove guide til, hvordan man skiller sig af med det tøj, man ikke længere bruger. :) Jeg har postet den før, men der er kommet mange nye læsere til på det seneste, så jeg tillader mig at lægge den op igen. I kan downloade den helt gratis lige HER. En lidt mere seriøs guide kan I finde HER. God aften, allesammen. <3

linje-prikket@2x

It has started to get very cold in Denmark, so maybe it’s about time to clean up and weed out your Summer wardrobe. You might need to store some of your clothes at the ceiling, while other pieces needs new owners as they might have been gathering dust in your closet all Summer or doesn’t fit anymore. I hope you can get inspired from my fun little guide for how to weed out your closet. :) I have posted it before, but I have got many new readers since then, so I allowed myself to upload it again. You can download it for free right HERE. You can find a more serious guide HERE. Good evening, everybody. <3