big-benBACK HOME FROM LONDON

Så er vi hjemme fra London. Det var noget af en heftig flyvetur – vi fløj nemlig mens stormen Gorm rasede. Inden vi lettere, advarede piloten om, at det nok ville blive en temmelig turbulent tur og han bad os om at holde ekstra godt øje med sikkerhedsvideoen (indsæt selv emoji der holder sig for øjnene). Det var en anelse skræmmende og er bare glad for at være sikkert hjemme igen. ;)

Beklager den sene opdatering i dag, men der har været nogle tekniske problemer med bloggen. Som I kan se, vises der stadig ingen billeder på forsiden, men Spotlife er på sagen. Jeg håber, at I alle har haft en dejlig weekend. Her er de sidste stemningsbilleder fra London. God aften, allesammen.

linje-prikket@2x

We are back from London. It was quite a hefty flight – we had to fly home in a huge storm. Before we took of the pilot warned us that it probably would be a pretty bumpy ride and he asked us to keep an extra eye on the safety video (insert a pretty scared emoji here). I’m just happy to be back home. ;)

Sorry for the late update today, but there have been some technical problems with the blog. As you can see, there is no pics on the front page, but Spotlife is on the case. I hope you all had a nice weekend. Here are the last pictures from London. Have a lovely evening, everybody.

notting-hill kopilondon-storbyferiehundeengelsk-pubbyron-burger