ecocirerecocirer-soller-mallorcavegansk-mallorcaecocirer-lunchmorvegan-mallorcagroenkaalschips

Da min mor, Lily og jeg var i Sòller forleden, spiste vi frokost på et hyggeligt lille sted, som jeg er nødt til at dele med jer. For at være helt ærlig, er der lidt rigeligt burger/pizza/kebab spisesteder her på Mallorca. I ved den type restauranter, hvor man får pommes fritter til det hele, der er billeder af maden og menukortene er oversat til nærmest alle sprog. Det er virkelig ucharmerende, hvis I spørger mig… Samtidig vælger jeg altid vegetarisk/vegansk, når jeg kan komme til det og det samme gør min mor. Det er ikke særlig nemt at finde her, skulle jeg hilse og sige, haha…

Jeg har downloadet “Happy Cow”, som er en app, der kan fortælle dig, hvor du kan finde gode veganske/vegetariske spisesteder i nærheden. Helt tilfældigt ledte den os hen til et boutique hotel ved navn Ecocirer. Vi havde aldrig fundet det på egen hånd – man skal vide, at det ligger der. Det var simpelthen så hyggeligt og gennemført, alle møbler var loppefund eller lavet af genbrugsmaterialer og så serverede de udelukkende økologisk, vegansk mad. De tilbyder normalt kun morgenmad til boende gæster og frokost mod forudbestilling, men de fik alligevel bikset en lækker sandwich sammen til os, da vi spurgte pænt. :) Det er helt klart et sted jeg vil huske, hvis vi skal til Mallorca igen. Der var simpelthen så hyggeligt og ejerne var så søde og imødekommende. Et sted jeg varmt kan anbefale.