botanisk-have-bryllup@2xOUR LEO SET WILL BE AVAILABLE ON SUNDAY AT AMECOPENHAGEN.DK

Mange af jer har spurgt ind til, hvornår der kommer nyt tøj hos Âme Copenhagen. Vi har desværre haft meget besvær med vores leverandør og der har derfor været et stort “gap”, hvor vi ikke har kunnet få leveret nyt tøj. Det har virkelig været frustrerende, men vi har ikke kunnet gøre andet end at rykke hende gang på gang og ellers bare vente i tålmodighed.

I dag fik vi endelig vores nye leopard sæt ind ad døren. Det er en ny version af vores populære blå sæt, som udkom i starten af sommeren – blot med et par enkelte justeringer. Denne gang har vi lavet det i et cool, navy leopardprint, som vi selv har udviklet. Det er lavet i 100% modal, som er et naturligt materiale, hvor fibrene er lavet på bøgetræer. Desuden er det i en satinvævning, som gør at stoffet føles lidt silkeagtigt. Virkelig lækkert at have på. ;) Det kommer til salg søndag morgen på amecopenhagen.dk og der vil være fri fragt og returgebyret er fjernet hele december med bytteret indtil 10. januar, hvis man køber inden jul. Marie Louise og jeg er begge fuldstændig vilde med det, så jeg håber, at I er lige så begejstrede for det som os. Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om det. :)

linje-prikket@2x
I have been looking very much forward to show you this set from Âme Copenhagen. It is made of 100% modal which is a natural fiber made from beech trees. Furthermore, it’s made in a satin weave, which makes it feels a little like silk. Really comfy to wear. ;) It will be available on the webshop Sunday morning. Marie Louise and I absolutely love it, so I hope you are as excited about it as we are. I look forward to hear what you think of it.

ame-copenhagen-aw2015@2xbotanisk-have@2xleopard-skjorte@2xasos-støvler@2xame-copenhagen-leopard-sæt@2xstine-a-smykker@2xleopard-nederdel-@2x

Contains affiliate links: leopard skirt & shirt/Âme Copenhagen (coming soon), jacket/Iro (loving THIS bouclé jacket too), boots/Asos HERE, jewelry/Jane Kønig HERE and Stine A HERE, bag/Chanel HERE

modeblog