clotheschloe-faye-bagvinterfrakkehandsker

Godmorgen piger. ♡ Vi er lige stået op og Christoffer er allerede på vej ud for at undervandsjage med en af sine venner. Jeg skulle sørme ikke nyde noget af at hoppe i Øresund på denne årstid, men hver sin hobby, haha… Han har gjort det i et lille års tid nu og jeg må indrømme, at jeg stadig ikke er helt tryg ved, at han skal plaske rundt og skyde fisk i flere timer i streg – ofte helt alene. Det giver altså lidt nerver på. Specielt når det foregår om natten, men jeg skal nok bare lære at vænne mig til det.

Lily og jeg er derfor alene hjemme og hygger. Jeg håber, at hun vil sove lidt til middag, da jeg skal have klaret noget arbejde. ;) Outfittet her er fra i går, da Christoffer, Lily og jeg var ude og udsalgsshoppe på Østerbro. Et meget afslappet og behageligt outfit, lige som jeg bedst kan lide det. Nedenfor har jeg linket til alt jeg har på inklusiv et par alternativer til de ting, som er udsolgt. Der er altså farligt med det udsalg – der er så mange fine ting her i starten. Har I gjort nogen gode kup? ✩

Reklame links: 1. Selected Femme/HER, 2. Esprit/HER, Zara/HER, 3. Vila/HER, 4. Mango/HER, 5. Vagabong/HER, 6. Markberg/HER, 7. Chloé/HER, 8. Noa Noa/HER

clothes