bali

Min søde mor bliver 60 år til maj. I den anledning har hun inviteret Christoffer og mig til Bali! Juhu, vi glæder os helt ekstremt meget. Jeg har altid gerne ville til Bali. Vi har endnu ikke booket fly og hotel, så nu kommer det store spørgsmål… Har nogen af jer været på Bali og i så fald – hvor skal man bo, hvad skal man se og hvor skal man spise? :) Tips og tricks bliver modtaget med kyshånd. <3

blog, københavn, high-street
My dear mom turns 60 in May. I that occasion she has invited Christoffer and me to Bali! Wehu, we can’t wait! I have always wanted to go to Bali. It looks so amazing. We haven’t booked anything yet, so here comes the big questions… Have any of you guys been there and if so – so you have any recommendations on where to stay, eat and what to see? :) Tips and tricks are highly appreciated. <3

Photo credit: Pinterest