where-to-stay-marbellaairbnb-apartment-marbellamarbella-airbnb-lejlighedbakery-marbellamarbella-airbnbairbnb-marbella-apartment

Mens vi var i Marbella, var I simpelthen så mange, der skrev og spurgte ind til vores lejlighed dernede. Så nu får den sit eget indlæg, så I har mulighed for selv at booke den, hvis I skal til Sydspanien en dag. :) Vi havde lejet den gennem AirBnB og gav ca. 950 kr. per overnatning. Da vi ankom til lejligheden, fik vi dog fortalt af værten, at de har deres egen bookingside, hvor de udlejer flere lejligheder i Spanien og det er noget billigere at leje direkte gennem dem HER.

Den var 80 kvm stor, havde to værelser med i alt fire sovepladser, to badeværelser, et rummeligt køkken med stue i forlængelse og en stor altan med spiseplads. Den lå virkelig perfekt placeret i centrum med udkig til havet og butikker og restauranter lige nede på gaden. Vi fik fornemmelsen af, at de opkøbte lejligheder, istandsatte dem og lejede dem ud. Altså boede de der ikke selv og det lignede derfor mere et fint lille butikhotel end nogens private hjem. – Det har også sin charme, men denne lejlighed virkede altså mere som et hotel. Vi kunne helt klart godt finde på at booke den igen eller nabolejligheden, som havde endnu bedre havudsigt. :) Vi fik nemlig lige et glimt af den også, da de forrige lejere flyttede ud og rengøringen kom forbi. Bare et lille tip.