gallakjolesminkebordtwin peakscurly-hairmaria-fekih-dressrandom-luxury

Nøj, sikke en aften! ELLE Style Awards 2016. Jeg nåede nærmest kun lige hjem fra Bali, før den stod på gallakjoler, champagne og kindkysseri. Jeg kunne ærlig talt næsten ikke overskue at tage afsted med jetlag og en lejlighed der flød med kufferter og vasketøj – og specielt ikke, da jeg 9 timer forinden fandt ud af, at man SKULLE have lang kjole på. Panik!!! Min dejlige søster kom mig til undsætning, inden hun skulle på arbejde og hjalp mig med at sammensætte ovenstående outfit. ;)

Jeg var iført min gamle Random Luxury kjole, som jeg fandt frem fra loftet, armbånd fra Pour Quoi, sko fra Stradivarius og en fin vintage clutch, som jeg lånte af min søster. Sødeste Mette Marie, min partner in crime, havde arrangeret, at vi begge skulle forbi The Powder Room og få lagt makeup og sat hår. Stemningen blev hurtig høj og jeg glemte alt om jetlag og vasketøj. ;) Vi tog efterfølgende ind på kontoret, drak lidt bobler og tog sammen videre til festlighederne. Jeg føler mig så heldig at dele kontor med denne dejlige dame. Hun er evig positiv og var en fest af følges med til award showet. Det endte med at blive en super god aften og jeg er glad for, at jeg tog med. Mette Marie var i øvrigt iført sin gamle brudekjole med en ny underkjole. Jeg synes virkelig, det er en god idé og det giver klart stof til eftertanke til designet af min egen brudekjole. ;)

blog, københavn, high-streetWhat a night! I almost just arrived from Bali before ELLE Style Awards took place. Honestly, I hardly wanted to go, as I had a crazy jetlag and our apartment was littered with suitcases and laundry. Nine hours before the show, I found out that I should wear a long dress. Panic!!! My dear sister came to my rescure before she had to go to work and helped me to put together the outfit you see above. ;)

I was wearing my old Random Luxury dress, a bracelet from Pour Quoi, shoes by Stradivarius and a fine vintage clutch which I borrowed from my sister. My partner in crime Mette Marie had arranged an appointment at The Powder Room where we had our makeup and hair done. I suddently forgot everything about the jetlag and laundry. ;) Afterwards we went into the office, drank some bubbles and went to the show. It ended up being a really great evening and I’m glad that I came. Mette Marie was also wearing her old wedding dress with a new slip dress. I really think it is a good idea and I’m defintely considering to copy the idea for my own wedding dress. ;)