custommade-parfume

SPONSORED BY CUSTOMMADE

I sidste uge var jeg til et super fint event. Det forgik ude på Refshaleøen på restaurant Amass, hvor Custommade præsenterede et helt nyt koncept. Et duftkoncept. ”Custom Blends” er navnet og der er hele fire dufte i serien. Jeg havde virkelig glædet mig til at se, hvad Custommade havde fundet på, da jeg er vild med deres tøjlinje. Desværre er det sjældent, at et brand kan formå at være verdensmestre til mere end én ting af gangen. I ved, som når pizzamanden pludselig sætter sushi og indisk på menuen. Det er sjældent særlig vellykket. ;)

blog, københavn, high-street

Last week I went to an event hosted by Custommade in the occasion of the launch of their new fragrance concept. “Custom Blends” is the name of the four scents in the series. I had really been looking forward to see, what Custommade had come up with, as I love their clothing line. Unfortunately, it is rare that a brand can manage to be world champions at more than one thing at a time. You know, like when the pizza man suddenly adds sushi and Indian dishes to the menu. It is rarely successful. ;)

Amass-restaurantcustommade-parfumercustommade-dufte

Derfor var jeg temmelig spændt på at se og dufte, hvad de havde at byde på, da jeg satte mig i stolen og blev præsenteret for de nye parfumer. Custommade har tænkt ud af boksen og allieret sig med Fran Brown, som har over 20 års erfaring inden for branchen. Hun har tidligere lavet parfumer for Jo Malone, som I måske allerede kender? Hun præsenterede os for en masse forskellige duftnoter, som til sammen udgør de forskellige dufte. Der indgår alt fra citrus, jordbær og vanilje til pink peber og træ.

blog, københavn, high-street

Therefore, I was pretty excited to see and smell the perfumes, when I sat in the chair and was presented for the new perfumes. Custommade has allied themselves with Fran Brown, who has over 20 years of experience in the industry. She has previously made perfumes for Jo Malone, as you may already know? She introduced us to a lot of different fragrance notes, which together constitute the different scents. It includes everything from citrus, strawberry and vanilla to pink pepper and wood.

amasspapirsposecustommade-perfumesdanske bloggere

{Mine søde borddamer – Emily og Katrine}

custommade-edprestaurant-københavnlav-din-egen-parfume

Det smarte og nytænkende ved disse ”Custom Blends” er, som navnet antyder, at de kan mikses på kryds og tværs. Som de første i Danmark. Man kan altså tage et pift af to, tre eller alle fire parfumer på én gang og derved skabe sin helt egen unikke duft. Man kan også vælge blot at bruge dem enkeltvis. Hvad er så dommen? Jeg ville ønske, at man kunne sende dufte gennem skærmen, for de skal altså opleves “in real life”. Det er svært at forklare en duft, men jeg kan sige det ret kortfattet – de dufter virkelig skønt. På hver deres måde. Jeg er ellers ret kræsen, når det kommer til parfumer, men disse fik hurtigt sneget sig ind i mit sminkebord og jeg har brugt dem flittigt siden eventet i sidste uge. Mange varme anbefalinger herfra. De kan i øvrigt købes i butikkerne fra marts. :)

blog, københavn, high-street

The smart and innovative part of these “Custom Blends” is, as the name suggests, that they can be mixed and matched across. As the first ones in Denmark. So you can take a spray of two, three or four perfumes at a time and thereby creating your own unique scent. You can also use them individually. So what is the conclusion? I wish that you could send scents through the screen. ;) It’s hard to explain a fragrance, but I can say it very briefly – they smell really great. Each in their own way. I am otherwise quite picky, when it comes to perfumes, but these have quickly become some of my favorites. I can highly recommend you to try them. They are available in stores in March. :)