opbevaring-lille-lejlighedopbevaring

For et år siden flyttede vi som sagt i en ny og større lejlighed (se de første billeder HER). Selvom vi fik flere kvadratmeter, manglede vi til at starte med virkelig noget opbevaringsplads. Derfor gjorde vi en indsats for at udnytte lejligheden bedst muligt for at få plads til sko, dimser og dutter og kedelige ting som håndklæder og viskestykker. Jeg tænkte, at I sikkert er mange der står med samme problemstilling, så jeg vil derfor dele nogle af de løsninger, som vi har været rigtig glade for.

Skabet ovenfor byggede min søster, da hun boede i lejligheden. Det er helt genialt at have knap én kvadratmeter over døren, som kan udnyttes til håndklæder, viskestykker og andre ting, man aldrig aner, hvor man skal gøre af. Man lægger ikke rigtig mærke til skabet, da det falder meget godt ind i helheden med loftet. Det giver virkelig meget opbevaringsplads.

blog, københavn, high-streetA year ago we bought a bigger apartment (see the first pics HERE). When we moved in, we didn’t have much storage space. Therefore we have tried to use the space in the best possible way to make room for shoes, gadgets and boring stuff like towels and tea towels. I thought that many of you have probably faced with the same problem, so I will share some of the space optimizing ideas, that we have been really pleased with.

The apartment used to belong to my sister and she has built the cabinet you see above. It is absolutely brilliant to have barely one square meter which can be exploited with towels, tea towels and other things you never know where to put. You don’t really notice the closet, as it’s quite neutral and it just looks like it’s a part of the ceiling. It really gives much storage space.

opbevaringsbokse

Et andet tip er at købe nogle fine kasser og æsker, som både fungerer til pynt, men samtidig er praktiske til opbevaring. Vi har dem stående i alle mulige udgaver og former rundt omkring i lejligheden og bruger dem til at opbevare alt fra køkkenudstyr til hårdimser – sidstnævnte er nok mest mig. ;)

blog, københavn, high-street
Another idea is to buy some lovely boxes which both adds the icing on the cake in your interior styling and at the same time is practical for storage. We have them in many different sizes and patterns an use them to store everything from kitchenware to hair accessories – the last part is probably only me. ;)

sko-reolskoopbevaring

Vores skoreoler i entréen er en af de bedste løsninger, vi har lavet. De fylder virkelig ingenting, er meget neutrale og kan rumme enormt mange sko, huer, halstørklæder og vanter. De købes normalt med 2×2 bokse, men vi har tilpasset dem lidt, så vi har i alt ti styks. De kan købes i IKEA, hvis I skulle spørge fra nogen. :)

blog, københavn, high-street
Our shoe racks in the hallway is one of the best solutions, we have made. They almost take no space in the room and can accommodate huge numbers of shoes, hats, scarves and mittens. They are usually purchased with 2×2 boxes, but we have customized them a bit, so we a total of 10 pcs. They can be purchased at IKEA. :)

sengeramme-fra-ikeaikea-malm-sengeramme

Sidste opbevaringstip har jeg blogget om tidligere HER. Det er virkelig praktisk at udnytte pladsen under sengen til opbevaring af sko, tasker, sportstøj, vasketøj eller andet. Vi er enormt glade for denne løsning. Jeg ved faktisk ikke, hvad vi skulle gøre, hvis vi ikke havde pladsen under sengen, for der er seriøst MANGE ting dernede. :) Sengerammen med tilhørende skuffer er i øvrigt også købt i IKEA – vi har blot undladt at sætte gavlen på.

blog, københavn, high-street
I have blogged about this last storage tip before HERE. It is really convenient to utilize the space under the bed for storage of shoes, bags, sportswear, laundry or other things. We are very happy with this solution. I actually do not know what we would do, if we didn’t have the space under the bed, because there are seriously SO many things down there. :) The bed frame is also bought in IKEA.