sløjfe skjorte
Nogen gange skal der ikke meget til for at opdatere garderoben. Da jeg forleden var et smut i Panduro Hobby, kom jeg til at købe intet mindre en syv forskellige silkebånd, blondebånd og jeg skal komme efter dig med hjem. Jeg ville egentlig havde brugt dem til håret som HER, men jeg fandt ud af, at de også fungerer ganske fint som en slags kvindelig butterfly. En smule inspireret af Chanel. ;) Det sætter lige prikken over i’et og man kan på nul komma fem ændre looket markant på den klassiske skjorte. Hermed er tippet givet videre. God aften, allesammen. <3

blog, københavn, high-street
Sometimes it does not take much to update your wardrobe. The other day I paid a brief visit to the local hobby store and came home with no less than seven different ribbons. I had actually planned to use them for my hair, like I did HERE, but I found out, that they also work quite nicely as a kind of female butterfly. A bit inspired by Chanel. ;) It puts the icing on the cake and in no time you can change the look on the classic shirt completely. Just a small tip. Have a great evening, everybody. <3

skjorte-med-sløjfeshirt bow