nem-hverdagsfrisure
Så blev det tid til at dele ugens frisure. Jeg har forsøgt at lave en rodet knude, som efter min mening både fungerer til hverdag og fest. Som I kan se, kræver det hverken særlig meget teknik eller øvelse. Man tager simpelthen bare to totter hår, binder dem som en knude og sætter de løse ender fast med hårnåle under knuden.

blog, københavn, high-street
It’s about time to show you this week’s hairstyle. I’ve made a messy knot which I think is both good for everyday and special occasions. It requires neither much technique or exercise. You simply take two tufts of hair, bind them as a knot and put the loose ends in place with bobby pins below the knot.

easy-hairdoUdgangspunktet for alle frisurer jeg deler er, at de ikke må tage mere end fem minutter at sætte. Det skal være nemt og sjovt for ellers får man det kun gjort ved særlige lejligheder. Find i øvrigt links til tidligere frisurer nedenfor. :)

blog, københavn, high-street
The starting point for all these hairstyles I share is that they should not take more than five minutes to make. It should be easy and fun because otherwise you won’t get it done. Btw, find links to some of my previous hairstyles below. :)

nemme-frisurer
1. HERE, 2. HERE, 3. HERE