frisør-københavnsundt-hår
KLIPNINGEN ER SPONSORERET AF FRISØR X-TEND HAIR

I morgen går turen til Finland. Jeg skal op og skyde en ny kampagne med L’Oréal Paris. Jeg glæder mig helt vildt og føler mig meget beæret over, at skulle repræsentere Danmark. :) Indtil i eftermiddags var det efterhånden et stykke tid siden, jeg sidst var blevet klippet og mine spidser trængte gevaldigt til en opfriskning. Jeg synes ikke, jeg kunne være bekendt at troppe op hos en af verdens største beauty brands med den gamle høstak, så jeg ringede fluks til Frisør X-Tend Hair, hvor jeg er blevet klippet de sidste par år og spurgte, om de havde en tid i sidste sekund. Heldigvis var de søde til at hjælpe og jeg blev booket ind hos Maggie. Hun er, hånden på hjertet, virkelig en af de bedste frisører, jeg har været hos. Jeg behøver nærmest ikke at sige, hvad jeg vil have lavet, for hun ved lige præcis, hvordan jeg vil have det. De tørre spidser blev klippet af og mit hår blev klippet let i etager. Jeg behøver nok ikke at sige, at jeg er meget glad for resultatet. ;) Nu vil jeg lade det vokse, indtil jeg skal giftes, hvor det lige skal friskes op igen.

blog, københavn, high-street
Tomorrow I’m heading to Finland. I’m going there with L’Oréal Paris to shoot a new campaign. I’m really excited and feel very honored to represent Denmark. :) Until this afternoon, it was a while since I had been to the hairdresser. My hair was completely dry and since I thought it would be quite embarrassing to show up at a shoot with one of the world’s leading beauty brands, I ordered an appointment with X-Tend Hair right away. Maggie was the one fixing my hair and she has done it many times before. I don’t even have to tell her, what I want, because she already knows. She is, honestly, one of the best hairdressers, I’ve been with. I’m so pleased with the result. Now I will just let it grow until I’m getting married. ;)