patch-iron-on
En af de helt store tendenser dette forår og sommer er lapper på tøjet. De må gerne være lidt humoristiske og skøre og ses på alt fra shorts og T-shirts til jakker og sweatshirts. Faktisk på stort set alle beklædningsdele. Jeg synes, det er en ret sjov trend og én der er nem at inkorporere i sin egen garderobe, uden at man behøver at have den store pengepung op af lommen. :) Man kan nemlig købe disse patches meget billigt flere steder på nettet. Jeg har købt disse på Ebay, hos Asos og hos Stradivarius og påtænker at sætte dem på en gammel denimjakke eller en grå sweatshirt. :) Hvad synes I om tendensen – go eller no go?

blog, københavn, high-streetOne of the big trends this Spring and Summer is patches on clothing. It’s humorous and can be seen on everything from shorts and T-shirts to jackets and sweatshirts. In fact, almost all garments. I think it’s a pretty fun trend and one that is easy to incorporate into your own wardrobe without spending too much money. You can buy these patches very cheap several places online. I bought these on Ebay, Asos and Stradivarius and intends to add them on an old denim jacket or a grey sweatshirt. :) What do you think about the trend – go or no go?