vila-lumbung-baliorganic-café-baliflat-whitelyskæder

Hej med jer. Så er det vist på tide med en opdatering her fra Bali. :) Vi ankom natten til søndag og har brugt de første par dage på ren afslapning, god mad og lidt shopping. Nøj, hvor er her skønt! Vi bor i byen Seminyak, som er fyldt med små økologiske caféer, de fineste lokale, australske og franske tøjbutikker og de fedeste små barer fyldt med lyskæder og farvede lanterner. Jeg er allerede helt forelsket i Bali. I dag har vi planer om at tage et smut sydpå og besøge nogle lækre strande og et par templer inden turen i morgen går nordpå til byen Amed. Jeg har hørt, at I også har fået godt vejr hjemme i Danmark… Passer det? :)

blog, københavn, high-streetHello everyone. I thought it was about time for an update here from Bali. :) We arrived Sunday night and spent the first few days of pure relaxation, good food and a little shopping. We live in Seminyak, which is filled with small organic cafés, lots of local, Australian and French clothing shops and the coolest little bars decorated with fairy lights and colored lanterns. I am already totally in love with Bali. Today we plan to take a trip South and visit some nice beaches and a few temples and tomorrow we’re heading North to the city of Amed. I have hear that Summer has arrived in Scandinavia too… Is it true? :)