cushioncushion-foundation

SPONSORERET AF L’ORÉAL PARIS

Det var virkelig en fornøjelse at skyde The Nude Magique Cushion Foundation kampagnen for L’Oréal Paris. Vi var som sagt fire bloggere fra Skandinavien; Emilie fra Norge, Janni fra Sverige og Annika fra Finland. Der var et virkelig godt humør på shootet og vi dansede os nærmest igennem hele skydningen iført nattøj og med høj musik i baggrunden. Jeg synes, at stemningen i videoen passer rigtig godt til selve produktet, som er frisk, legende og let, hvis jeg skal sætte nogle ord på. Er der nogle af jer, der har prøvet den endnu? Nedenfor kan I se en af de fem videoer, som vi optog på shootet. :)

blog, københavn, high-streetIt was really a pleasure to shoot The Nude Magique Cushion Foundation campaign with L’Oréal Paris. As I said, we were four bloggers from Scandinavia; Emilie from Norway, Janni from Sweden and Annika from Finland. There was a really good atmosphere on set – We almost danced through the day in front of the camera wearing a pajamas and with loud music in the background. ;) I think that the mood of the video fits the product very well as it’s fresh, playful and light. Have any of you guys tried it yet? Below you find one of the five videos which we recorded in Finland.

[youtube width=”750″ height=”460″]https://youtu.be/I3XnnZT8xbM[/youtube]