la-famille-marrakechla-famillelunch-la-famille-marrakecgmarrakech-cafelunch-marrakechmarrakech-la-famillerestaurant-marrakechmarrakech-shop

Jeg følger forskellige marrokanske profiler på Instagram og én af dem, @Mydearmorocco, kommer regelmæssigt med anbefalinger til hyggelige riads, fine butikker og gode spisesteder. Ét af de spisesteder jeg bed mærke i, inden vi tog afsted, var La Famille Marrakech. En lille fredfyldt café midt i den travle markedsplads fyldt med grønne planter og lækker vegetarisk mad. Vi tog derhen i går til frokost og bestilte en såkaldt “pizzeta” med hummus, auberginer og dadler, en blandet salat med couscous, granatæble, hummus, nødder, aubergine og mynte og en pastaret med fløde, citron, dadler, squash og mynte. Det var simpelthen så lækkert! Det er uden tvivl den bedste café, vi har besøgt i Marrakech, så hvis I skal herned på et tidspunkt, kan den varmt anbefales. Til caféen hører der en lille butik med service, spejle og fine smykker, som ejeren selv designer. Vi købte selv fire smukke turkise tallerkener. De har åbent tirsdag til søndag fra 12-17 og adressen er: 42 Riad Zitoun Jdid. Blot et lille tip. : )

linje-prikket@2x.jpg

I follow different Moroccan profiles on Instagram and one of them, @Mydearmorocco, often share good tips for where to live, where to shop and where to eat. One of the recommendations I wrote down before we left, was the café La Famille Marrakech. A cosy peaceful place in the bustling market place filled with green plants and delicious vegetarian food. We went there yesterday and ordered a “pizzeta” with hummus, eggplant and dates, a salad with couscous, pomegranate, hummus, nuts, eggplant and mint and a pasta dish with a creamy sauce, lemon, dates, zucchini and mint. It was so tasty! It is without a doubt the best café we have ever visited in Marrakech and I can highly recommend it! They also have a little shop with tableware, mirrors and jewelry. We bought four turquoise plates. They are open from Tuesday to Sunday from 12-17 and the address is: 42 Riad Zitoun Jdid. Just a small tip. : )