show-me-your-wardrobe

Denne udgave af “Show me your wardrobe” er ganske speciel. Det er nemlig min dejlige søster, Marina, jeg har lokket til at vise garderoben frem. Eller Minna som jeg kalder hende. Lige siden jeg kan huske, har hun været mit store forbillede. Da jeg var lille, arbejdede hun i en tøjbutik inde på Strøget. Morgan hed den og var det helt hotte dengang. Jeg nægtede en overgang at gå i andet end hendes aflagte tøj fra den butik og når der blev leget med Barbiedukker, skulle min Barbie altid hedde Marina og være lige så gammel som min søster. Jeg ser stadig meget op til hende – både hvad angår stil, men så sandelig også hendes måde at være på. Hun ser desuden stadig drøngodt ud, selvom hun har en travl hverdag med to små børn og arbejde. Når jeg en dag bliver stor, vil jeg være som hende. ;)

Hun arbejder til dagligt som revisor og driver i øvrigt boligbloggen, Casalisious. Hun er netop gået igang med at blogge igen efter en længere pause, så I skulle tage at slå et smut forbi. Kig med nedenfor hvor hun viser garderoben frem og nederst i indlægget svarer hun på nogle spørgsmål omkring sin stil… Jeg håber, I kan lade jer inspirere.

blog, københavn, high-street
This version of “Show me your wardrobe” is quite special as the starring character happens to be my sister, Marina. Ever since I can remember, she has been my role model. When I was little, she worked in a clothing boutique in Copenhagen and for a periode of time, I refused to wear anything else, but the her discarded clothing from that store. I still look up to her – both in terms of style, but certainly also her way of being. When one day I grow up, I want to be like her. ;)

She works as an accountant and moreover she runs the interior design blog Casalisious. She has just started blogging again after a longer break, so I would recommend you to stop by. Below you can find a glimpse of her lovely wardrobe. I hope you will get inspired. ;)

yvonne-kone

Yndlings stiletterne fra henholdsvis Phillip Lim, Yvonne Koné og Marc Jacobs.

jakker

Et udpluk af favoritjakkerne som hun både bruger på job og til fest.

alexander-wang-bag

Til venstre: tasker fra Alexander Wang og Yvonne Koné. Til højre: Marina i matchende sæt fra Selected Femme.

smykkeskrinlædernederdel

Et bud på et outfit der både kan bruges til hverdag og fest afhængig af sko, smykker og taske.

lejlighed-københavn

Min skønne søster går ekstremt meget op i boligindretning og her er et lille glimt af hendes fine stue.

skjorter

To af yndlingsskjorterne fra henholdsvis Zara og Masscob.

læderjakke

Marina i den typiske hverdagsuniform bestående af højtaljede jeans, en simpel T-shirt og læderjakke.

blondebluse

Blondebluse fra Samsøe Samsøe og striktrøje fra Phillip Lim.

yvonne-kone-bum-bag

Disse to bumbags fra Yvonne Koné bliver brugt flittigt og passer til nærmest alt.

daniel-wellington

Beskriv din stil med 3 ord: “Basic, klassisk, rå
Hvad inspirerer dig?
Andre mennesker – jeg kan sagtens sidde på en bænk en hel dag… Bare der vandrer mennesker forbi! Eksempelvis er der en dame på Østerbro, som klæder sig i alverdens farver – hendes hår er mere end ræve-rødt og tit med masser af blomster og sager i. Og skørterne svinger omkring hende, når det er sommer. Jeg synes bare, at hun er smuk og sej – for hun tør være helt sin egen! Det er meget inspirerende, synes jeg – og jeg bliver altid glad helt indeni, når jeg ser hende.
Hvad føler du dig bedst tilpas i?
Et par højtaljede jeans, mine Moshi Moshi kawasaki sko, en oversized T-shirt og en læderjakke.
Hvor shopper du mest?
Ikke nogen bestemt butik – men nok mest på Østerbro. Der er ret godt udvalg både med nyt og vintage. Jeg kan rigtig godt lide at lure i vintage-butikkerne. Der har jeg virkelig gjort nogle super scoops!
Hvad står øverst på ønskelisten?
Chelsea boots fra Alberto Fasciani gerne i sort pyton. Virkelig en klassiker, som jeg aldrig bliver træt af.
Favoritmærker?
Hmm… den er svær… For jeg plukker meget i mærkerne lige fra H&M til f.eks. 3.1 Phillip Lim (dog kun vintage, når jeg er heldig). Men Moshi Moshi har altid et eller andet, jeg har lyst til at tage med hjem.
Bedste stylingtip? “Få styr på din basisgarderobe. Så kan du altid komme til at se bragende ud ved blot at tilføje stilletter og smykker.”
Største stilkiks?
Det var helt sikker min konfirmation!!! Lange mamelukker, som stak ud under en broderi-englais-semi-strut-nederdel og så med fersken-farvet T-shirt (læs: samme farve som mit ansigt) med en bolero over… Og alt selvfølgelig i kridhvidt! Telt på telt på telt!!!! Ja, mit hår lignede også et telt. Nej nej nej – kan ikke lade være med at grine, når jeg ser billederne. Hold nu op, hvor så jeg ud, men FRANSA var bare det HELT store hit det år – og jeg gik ALL IN!
Hvad shopper du mest?
Basic items – hvis basisgarderoben er i orden, så kan man klare hvad som helst. Men second hand er mit næste “shopper-mest”. For det er der, jeg gør mine fund, som jeg kan sætte til min basisgarderobe. Til sidst må jeg sige, at jeg virkelig også har en svaghed for “one-pieces”, selvom min kæreste hader dem… Men jeg ELSKER dem. Jeg har flere af slagsen – både den originale “one-piece”, som jeg bruger i sommerhuset. Men også i denim fra Gat Rimon, Moshi Moshi, en silke version med kortere ben – vist nok fra H&M og en vintage med tank-top stropper. Jeg synes, det er nemt  at “dresse” dem op og ned – de går både med stilletter og sneaks. Og så strammer de ingen steder – love it :)