camel coatmichael kors watchasos bootsrose gold watch copyCoat/Hoss Intropia (old, similar HERE, adlink), turtle neck/Zara (old), lace cami/Zara HERE, jeans/Asos HERE (adlink), boots/Asos HERE (adlink), watch/Michael Kors HERE (adlink), v-rings/Jane Kønig HERE, crystal ring/Bjørg HERE, bracelet/Jane Kønig HERE, bag/Leowulff, beanie/Madam My

Godaften piger! Wehuuu – endelig fredag! Mange af Jer er sikkert gået på juleferie i dag! :) Det er dejligt med alle de hyggelige juledage der er at se frem til nu! Jeg skal bruge mange af mine fridage i Rungsted og Kokkedal hos henholdsvis min mor og far. Elsker at være hjemme! :) Her er dagens outfit iført boyfriend jeans, uldfrakke og chunky støvler. Mine jeans er blevet en favorit i skabet – hverken for løse eller for stramme! Jeg har faktisk lige set, at de er på udsalg nu lige HER. Bare et lille tip (I kan se flere billeder af dem “in action” HER)! Kan I have en dejlig fredag aften, allesammen! Her står den på dyner i sofaen, the og “Hobitten” i fjerneren – vi skal nemlig snart ind og se nummer 2 i serien, så vi skal lige være opdaterede :) Nogen der har set 2’eren allerede? Er den god?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good evening, girls! Wehuu – finally it’s Friday! And I guess a lot of you are off for Christmas holiday now! I’m gonna spend a lot of the Christmas days at my parents and just relax and enjoy some quality time with my family! Love being home <3 Here is my outfit from today where I wore my boyfriend jeans, a wool jacket and a pair of chunky boots :) My jeans have really become a favorite in my wardrobe! I’ve just noticed, that they’re on sale HERE. Just a small tip of the day! Have a lovely evening, everybody! See you tomorrow..