bryllupsgæst-kjole

Jeg er helt klart blevet inspireret til at gå mere i farver her på Bali og de fleste af mine sorte beklædningsdele ligger stadig urørt i kufferten. Det er et sjældent syn at se en balineser i sort tøj og det føles bare mere rigtigt at hoppe i de farverige rober, når termometeret viser plus 25 grader døgnet rundt. Jeg håber, at jeg kan holde det lidt ved lige, når vi kommer tilbage til Danmark. Man bliver så glad af at være iført farver. :) Jeg kom forleden til at klikke denne fine maxikjole hjem fra Gina Tricot, som forhåbentlig ligger og venter på mig i postkassen. Den koster kun 299 kr. og jeg synes både, at den kan bruges en sommerdag med flade sandaler og som gæst til et bryllup med høje stiletter. I kan finde den HER, hvis den skulle have interesse.

blog, københavn, high-streetI’ve definitely been inspired to wear more colorful clothes here in Bali and most of my black clothing is still lying untouched in my bag. It is a rare sight to see the Balinese people in black clothes and it just feels more right put on the colorful robes when the thermometer shows more than 25 degrees 24 hours a day. I will try to continue wearing more colors when I’m back in Denmark. :) It makes me so happy. The other day I came across this lovely maxi dress from Gina Tricot, which hopefully is waiting for me when I arrive in Copenhagen. It only costs dkk299 and I think it will be suitable for both a casual Summer day with flat sandals and as a guest for a wedding with high heels. You can find it HERE if you should be interested.