Bali er ét stort mekka af farverige saronger, så det er næsten et must at købe sig en fin en af slagsen, når man besøger øen. Jeg har næsten altid en sarong med mig, når jeg rejser, da man kan bruge dem til titusind ting. Jeg bruger blandt andet mine som beklædningsdele, strandhåndklæder og til at holde varmen kølige sommeraftener.

Forleden fik jeg et tip af en flink balineser, til hvordan de kan bindes på en virkelig cool måde. Jeg synes, det er ret genialt og samtidig virkelig nemt, så jeg tænkte, at jeg ville dele fremgangsmåden med jer, så I kan gøre det efter derhjemme. Det er mega smart, at man kan trylle en super fin kjole ud af et tørklæde og på den måde behøver man heller ikke at have lige så meget med i kufferten. Hvad synes I om den? ;)

blog, københavn, high-street

Bali is one big mecca of colorful sarongs, so it’s almost a must to buy one when visiting the island. I almost always bring a sarong with me when I travel, because you can use them for ten thousand things. Among other thins I use mine as garments, beach towels and to keep warm cool Summer nights.

The other day I got a tip from a Balinese man on how to tie them in a really cool way. I think it is quite brilliant and also really easy, so I thought I would share the process with you, so you can do the following at home. It is mega smart that you can conjure a super nice dress from of a simple scarf and in that way you kinda have to in one, so you do not need to bring so much clothes when travelling. What do you think of it? ;)