monkey-forest-balimonkey-forest-bali-ubudbali-ubudmonkey-ubudralph-lauren-dressfortryllet-skovmonkey-forest-ubud
Her til formiddag var vi ude og besøge Monkey Forest i Ubud. Som navnet antyder, er det en stor skov fyldt med vilde aber. Faktisk er der hele 600 af slagsen. Det var virkelig et smukt sted og det føltes næsten som at gå gennem en fortryllet skov med lianer, kæmpemæssige træer, små floder og ja, vilde aber. Min mor kom for tæt på en af aberne og det resulterede i, at hun blev bidt i benet. Man skal virkelig passe på! Bortset fra det lille uheld, var det virkelig specielt at opleve aber på så tæt hold. Det er altså nogle skøre dyr. ;) De svingede sig rundt i træerne og tog hovedspring i floderne. Jeg var slet ikke klar over, at aber kunne dykke, haha! I kan i øvrigt se mere på Snapchat. Mit brugernavn er som sagt @Cdueholm. God dag til jer alle.

blog, københavn, high-streetThis morning we went to Monkey Forest in Ubud. As the name suggests, it is a large forest filled with wild monkeys. Actually there are no less than 600 of its kind. It was such a beautiful place and it almost felt like walking through an enchanted forest with lianas, giant trees, small rivers and yes, wild monkeys. My mother came too close to one of the monkeys which resulted in that she got bitten in her leg. You really have to be careful! Aside from that little accident, it was quite special to see the monkeys so closely. They’re such funny animals. They swung around in the trees and took headers into the rivers. I was not aware that monkeys could dive, haha! You can see more on my Snapchat. My username is @Cdueholm. Have a great day, everyone.